Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Visitor Counter
01181361
 
News Letter
Subscribe Here
 
Recomandări
 

SISTEME AZOR

Azor este o alarmă wireless proiectata pentru a proteja oamenii bunurile lor. Este ideal pentru apartamente, cabane, garaje, birouri, magazine mici etc. It features controlul de stres-gratuit şi uşor de instalare. Elementul de bază este o unitate de control GSM. Acesta utilizează reţeaua GSM pentru a comunica cu utilizatorii şi pentru transferul de informaţii pentru a arcului de cerc. Unitatea de control GSM poate fi asociat la un cititor de tag-ul RFID, detectoare de 10 şi 10 utilizatori autorizați. Protecţia proprietăţii apare folosind mişcare detectoare, detectoare de deschidere a ușii și detectoare de fum optice. Aceasta este certificată la nivelul de securitate 1 Azor oferă utilizatorilor o interfaţă intuitivă simplă. Pe cititor etichete RFID, există simboluri de blocări blocate şi neblocate. Pentru a seta alarma, apăsaţi simbolul o blocare blocat şi aplică dumneavoastră RFID tag-ul. Beep-uri apar şi LED-ul se transformă în sensul roşu \"nu intră, eu sunt cu ochii casei.\" Şi asta e tot ce trebuie să faci. Pentru a debloca utilizarea abordarea opus - LED-ul fiind un verde constantă înseamnă alarmă unset. Oricine poate activa o lumină puteţi controla Azor. Condiţia este că trebuie să aibă o etichetă valabil RFID, care Azor oferă o rapidă \"mirosi\".

O altă opţiune este a scoate telefonul mobil şi de apel Azor. Dacă sunteţi proprietarul sistem, Azor va recunoaşte numărul tău de telefon şi veţi auzi un meniu clară a vocii. În primul rând, Azor vă va notifica dacă este \"pe ceas\" sau \"repaus\", apoi vi se oferă un meniu de voce: \"pentru a seta apăsaţi 1, unset apăsaţi 0. Atunci când se apasă o tastă, Azor execută comanda şi spune \"face\". Clare şi uşor de înţeles.

Azor are doua kituri pre-programate (AZOR începe şi AZOR PLUS). Kituri de bază poate fi extins prin detectoare mai mult la vor. Azor este un sistem fără fir, şi acest lucru face  instalarea uşor şi prietenoasa pentru casa ta.

    Până la 10 detectoare fără fir poate autoriza utilizatorilor până la 10. Fiecarui utilizator poate fi atribuită accesul RFID tag-ul şi numărul de telefon (şi eventual o parolă pentru a intra în meniul de voce). Utilizatorul poate cumpăra altă etichetă RFID, care pot seta sau unset sistemului şi chiar trimite o alarmă panica este intuitiv şi uşor de utilizat, voce şi SMS mesaje trimise la telefon 10 numere Communicates cu monitorizarea posturilor (arce). În cazul în care o alarmă este declanşata, Azor comunică prima cu ARC. Apoi, acesta trimite utilizatorilor un mesaj SMS şi apoi îi solicită în cazul SMS nu este observat.
    Voce de navigare permite navigare ușoară a meniului pentru controlul de mobil pentru a confirma prezența a intrus, un utilizator autorizat poate apela Azor pentru a utiliza difuzorul clădire-înăuntru high-calitate.
    Detectoare fiabil comunica cu unitatea de control GSM folosind 433 MHz. Sistemul efectuează monitorizarea continuă a conexiunilor wireless de detectoare.
    Detectoarele fără fir sunt alimentate de baterii alcaline standard, care are o durată de viață tipică de aproximativ 1 an.
    Sistem de setări pot face pe computer (conectat prin cablu USB) sistemul este certificată în conformitate cu EN 50131-1 clasa 1 (risc scăzut).

Kituri
Kituri
Detectoare wireless
Detectoare wireless
Controlere si taguri
Controlere si taguri